kontakt den enkelte behandler direkte her

eller mail til lisemaj@jensen.mail.dk

Barbara Palmer

Barbara


Barbara Palmer

Psykolog, cand.psych fra Aarhus Universitet i 1990

Autoriseret, Specialist i psykoterapi og supervision

Tlf: 26 25 45 00

Mail: mail@barbara-palmer.dk

Hjemmeside: www.barbara-palmer.dk

 

 

Som psykolog i Psykologhuset i Ry tilbyder jeg:

Individuel psykoterapi:

Vi tilrettelægger dit forløb under hensyntagen til, hvem du er og hvad din problemstilling drejer sig om. I nogle tilfælde kan det være relevant at kigge på dine tidlige livserfaringer og de mønstre, der kendetegner din måde at være sammen med andre på. I andre tilfælde kan det være gavnligt at fokusere på din problemstilling ved at forstå og påvirke dine tanker, følelser og måder at handle på. I alle tilfælde vil jeg gerne gå på opdagelse i din livsverden sammen med dig og støtte dig i at forstå dig selv og finde dine egne strategier til at mestre dit liv.

Min terapeutiske efteruddannelse indbefatter psykodynamiske, kognitive og adfærdsterapeutiske tilgange, og jeg tager afsæt i eksistentialistisk filosofi og psykologi.

 

Parterapi:

Når I henvender jer som par, undersøger vi i en indledende samtale, om et parterapeutisk forløb er noget for jer. Jeg er uddannet i Imago Par- og Relationsterapi – en terapiform, som støtter jer i at kommunikere på en hensigtsmæssig måde omkring problemstillinger og mønstre i jeres forhold.

Desuden er jeg certificeret PREP-leder og laver kurser for par. PREP står for Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold, og på kurserne kommer man omkring relevante og typiske temaer, som de fleste par møder i deres fælles liv.

 

Forældrerådgivning:

Forældre kan møde udfordringer mede deres børn i alle aldre. Jeg tilbyder hjælp til at øge det positive samspil mellem forældre og deres børn, og jeg støtter forældre i at nedbringe deres børns vanskeligheder. Her arbejder jeg efter principperne i programmet De Utrolige År, hvilket er et af de mest gennemforskede forældreprogrammer på verdensplan. Jeg er certificeret mentor i programmet De Utrolige År.

 

Supervision af psykologer og andre faggrupper:

Som godkendt specialist i supervision har jeg mange års erfaring med supervision af psykologer og andre faggrupper, der til dagligt arbejder med mennesker.

 

Se mere på www.barbara-palmer.dk