kontakt den enkelte behandler direkte her

eller mail til lisemaj@jensen.mail.dk

Birgitte Ibsen

Birgitte

Birgitte Ibsen

Autoriseret psykolog,  cand.pæd.psych.

Medlem af Dansk Psykologforening

Tlf.nr.: 40756295

Mail: b.ibsen@mail.dk

Hjemmeside: Psykologhuset i Ry og Psykologhuset ved Åen i Aarhus www.phuset.dk

Jeg glæder mig til, pr. 1. august 2016, at blive en del af Psykologhuset i Ry på Fredensvej 4, centralt på bytorvet. Jeg kan modtage klienter mandage, tirsdage og onsdage. Du kan læse om mig på nedenstående link til Psykologhuset ved Åen i Aarhus, hvor jeg også kan træffes.

Link: www.phuset.dk

Jeg modtager børn, unge, voksne og par i terapi, dog ikke sygesikringsklienter med en henvisning.

Som beskrevet på linket til hjemmesiden, er jeg tilknyttet flere netværk, ligesom jeg udarbejder undersøgelsesopgaver for statsforvaltning og kommuner.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig pr. telefon, sms eller mail. Jeg vil svare dig hurtigst muligt.

Priser

Pris pr. individuel samtale (ca. 50 min.) er 900 kr. – Vær opmærksom på, om du har en forsikring, som måske kan betale.

Pris pr. time for undersøgelsesopgaver er 950 kr.

Pris pr. parsamtale (ca. 60 min.) er 1200 kr.

Betaling:

Mobile Pay eller kontant. Offentlige myndigheder via EAN-nummer.

Afbud

Afbud eller ændring af aftalt tid, skal være meddelt på sms, mail eller telefonsvarer senest kl. 16 dagen før din samtale. Ved for sent afbud eller udeblivelse, betales det fulde beløb for samtalen.

Parkering

Der er indgang til Psykologhuset både fra bytorvet, hvor der er gode parkeringsmuligheder og fra Fredensvej  4, hvor der også er nem tilgang og parkering. Der 2 minutters gang til Ry togstation.