kontakt den enkelte behandler direkte her

eller mail til lisemaj@jensen.mail.dk

Maja Nørgård

Maja


Maja Nørgård Jacobsen

Autoriseret psykolog cand.psych.aut

Tlf. nr. 26 23 27 90

Email: info@psykolog-majajacobsen.dk

Hjemmeside:

www.psykolog-majajacobsen.dk

 

Kort om min tilgang

Livet som menneske bygger på relationer. Uden andre ville hverken du eller jeg være til. Kvaliteten af vores forhold til andre mennesker er af stor betydning for vores liv.

 

For at opbygge og fastholde meningsfulde relationer til andre, må man have udviklet evnen til mentalisering. Ligeledes må man kunne mentalisere for at have en robust selvfølelse. Evnen til mentalisering udvikles i samspil med andre og kan læres. Det giver mulighed for udvikling. For mig er det afgørende at holde fast i, at der altid er mulighed for udvikling, når man arbejder med mennesker.

 

Om mig

I mit virke som psykolog beskæftiger jeg mig primært med udsatte børn og unge og de voksne omkring dem. Jeg varetager terapi med børn/ unge og deres forældre. Jeg forestår supervision og undervisning af de professionelle omkring disse børn og unge.

 

Ydelser

Jeg tilbyder terapi, supervision, undervisning og psykologiske vurderinger, herunder forældrekompetenceundersøgelser.  Se min hjemmeside for uddybning af de enkelte ydelser eller ring til mig, og vi kan sammen finde ud af, om jeg kan hjælpe dig/jer.

 

Praktisk information

  • Pris

Supervision og undervisning: Efter aftale.

Terapi: En samtale koster 900 kr. og varer 60 min.

 

  • Tid

Et samtaleforløb planlægges individuelt og tilpasses løbende i forhold til, hvor ofte vi skal mødes, og hvor mange samtaler, du har brug for.

 

  • Sted

Samtalen foregår i mit lokale i Psykologhuset Ry. Psykologhuset ligger to minutters gang fra togstationen. Ønsker du, at jeg kommer til dig, kan vi lave en aftale herom.