kontakt den enkelte behandler direkte her

eller mail til lisemaj@jensen.mail.dk

Supervision

Supervision og Kurser


SUPERVISION

Lise Maj Jensen, Psykologhuset i Ry:

 

Jeg er godkendt supervisor og  tilbyder individuel supervision og psykologfaglig vejledning til psykologer og andre faggrupper. Supervisionen sker på bredt psykodynamisk grundlag med fokus på relation og kontakt i nuet.

 Specielt tilbydes supervision og personlig udviklingsforløb til psykologer til brug for autorisation eller specialistgodkendelse.

Min særlige interesse er brug af tegning og kreativ proces som et fælles 3. i både supervision og terapi.  Jeg arbejder med Triangulær relation, dvs. med de dynamikker, der opstår i en relation og kontakt, der ikke kun er dyadisk (Klient-terapeut) men også triadisk (Klient-terapeut-tegning). Hvor tegningen er et fælles 3., som er synligt og konkret, som kan rumme tanker og følelser, og som kan håndteres konkret – f.eks. flyttes med, lægges på afstand, dækkes til etc.  Tegningen har sit eget udtryk, sin egen æstetik og tilfører en ekstra dimension til relationen. Den kan rumme og give form til det smertelige såvel som det smukke i livet og pege på udviklingsveje. I en triangulær relation kan der bygges bro mellem indre og ydre virkelighed.

Se mere om Triangulær relation og Triangulær terapi® her

Hvis du selv arbejder med kunstterapi/tegneterapi eller bruger billeder i anden form for terapi, udredning eller behandling, kan vi inddrage dine klient-/patient-billeder i supervisionen.

Individuel supervision aftales via mail: lisemaj@jensen.mail.dk  Pris: 1100,-for 1 time

Gruppeforløb for kollegaer e.a.:  Efter aftale kan vi lave kortere eller længere supervisions-/undervisningsforløb – kontakt mig, hvis I overvejer fælles supervision.  Gruppestørrelse max 6. Pris efter aftale

Gruppeforløb i personlig udvikling, se nedenfor. Der oprettes nye grupper i dén grad min kalender tillader det og der er interesserede til et forløb. Kontakt mig, hvis du ønsker at komme på venteliste til ny gruppe.

Personligt udviklingsarbejde for psykologer – 42 timer

Gruppen giver rum til nærvær og fordybelse, med fokus på hvordan du med en mild og opmærksom holdning til egne muligheder og begrænsninger kan udfolde dit ”højeste potentiale” . Og hvordan du bevarer balancen som psykolog og menneske.

Måske vil du arbejde med livserfaringer som tab og traumer, der kan forstyrre dig i evnen til at rumme andre mennesker i psykologrollen. Eller dynamiske og eksistentielle temaer og mønstre, der har særlig betydning for dig personligt og arbejdsmæssigt. Måske vil du blive mere klar på kontakten til din essens. Måske opnår du dybere viden om, hvad du længes efter at folde ud.

Jeg giver supervision med brug af Triangulær terapi®– tegneterapeutisk metode på integrativt psykodynamisk grundlag - kombineret med meditative øvelser og mindfullness.

4-6 deltagere i gruppen. 10 gange á 4 timer (kl. 9-13)+1 gang á 2 timer. Pris pr.deltager:  15.000 kr. der kan betales i 2 rater á 7500 kr